Intrebari frecvente despre LeoneGo

1. Ce este nou în LeoneGo App?

Pentru noi este important ca tu să găsești o mașină în cel mai scurt timp posibil. Pentru că numărul de șoferi de taxi este limitat, iar cererea depășeste cu mult oferta am decis să adaugăm un alt tip de servicii, cele de rent-a-car pentru ca tu sa călătorești în continuare în siguranță, cu șoferi autorizați și sa ai un timp mai mic de răspuns. Soferii noi adăugați acceptă si plata cu cardul. Destinatia ta este scopul nostru !

2. Leone taxi este LeoneGo App?

LeoneGo App este o platforma de oferte de transport rent-a-car care vine în completarea serviciilor de taxi oferite deja în aplicație. Tipul de servicii este marcat diferit în aplicație, astfel ca tu să vezi tipul de serviciu înainte de a accepta comanda.

3. Cât costă o călătorie cu LeoneGoApp?

Prețul afișat este estimativ, conform legii în vigoare prețul unei curse cu un șofer de rent-a-car se calculează în funcție de numărul de kilometri parcurși (preț per kilometru) și durata cursei (preț per minut). Înainte de a accepta șoferul, vei vedea tariful detaliat, precum și după finalizarea cursei, vei primi pe email tariful detaliat exact. Formula de calculul este diferita fata de cea de taxi.

Poți plăti cursa cash sau card, la fel ca la taxi.

4. Cum plătesc cu cardul?

Pentru a plati cu cardul este necesar sa să introduci în contul tău datele unui card bancar, iar când soliciti o comandă să te asiguri că este selectată plata cu cardul, din ecranul cu detaliile comenzii tale, pentru ca un șofer să îți onoreze comanda.

5. Pot adăuga mai multe carduri?

In aplicatia LeoneGo poti adauga mai multe carduri cu conditia ca inainte de a comanda sa selectezi cardul de pe care doresti sa faci plata.

6. Care este mai exact procesul plătii cu cardul?

Sistemul de plată prin aplicație funcționează în felul următor: banii de pe cardul tău sunt transferați printr-un procesator de plăți, MobilPay, direct în contul transportatorului/soferului. Tranzacțiile nu sunt făcute de noi, ci direct de la tine de pe card către transportator/ șofer. Dacă dorești să plătești cu cardul în aplicație, înainte de a comanda o masina, trebuie să îți selectezi din detaliile comenzii tale modalitatea de plată card.

7. Ce este MobilPay?

MobilPay este cel mai sigur serviciu de plată, care te ajută să faci tranzacții fără să fii nevoit să îți expui informațiile cardului de credit niciunui terț, inclusiv MobilPay. Acesta nu stochează și nu transmite nicio informație despre cardul tău. Astfel, tranzacțiile tale sunt în siguranță.

8. Ce fac în cazul în care am uitat ceva in masina ?

Îți sugerăm ca în momentul în care îți uiti ceva in autoturism să ne contactezi imediat la numărul de telefon 0769.030.656.sau e-mail clienti@leonego.ro De asemenea, ai acum în aplicație opțiunea de a ne trimite imediat o sesizare pentru un obiect uitat. Poți face acest lucru din meniul aplicației, secțiunea'' comenzile mele''/detalii comanda/rapoteaza sofer/ai pierdut ceva.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord